PRACTICE

Hej Karlskrona!

Viveka gÀstar Karlskrona Kundaliniyoga Center.

Starta din sommar med mjuk Ă„terhĂ€mtning och livgivande vitalitet! 

 

Din djupa inre Stillhet bara lĂ€ngtar efter mer utrymme i ditt liv, efter att fĂ„ ge dig avslappning, kraft och inspiration. 

Ju större tillgÄng du har till den inre Stillheten desto skönare blir det i livet - men inte Àr det lÀtt alltid, vÀrlden vi lever i utmanar, ger oss massor att förhÄlla oss till och intryck att sÄlla bland. Stillheten behöver att vi stannar upp, att vi möter oss sjÀlva.

NĂ€r du omfamnar den djupa inre stillheten börjar kraft och glĂ€dje att flöda inom dig. Du blir mer lyhörd och uppfattar det finstilta, du blir vitalare, stabilare och oĂ€ndligt mycket mer nĂ€rvarande. 

Följ med oss denna heldag och dyk in i Stillhetens lĂ€kande och vitaliserande kraft! Du blir vĂ€gledd igenom kraftfull yoga och meditation. Du fĂ„r uppleva yogans undervisning, samtala och stĂ€lla dina frĂ„gor. Vara i ett nĂ€rande sammanhang. Det blir rörelse och stillhet. Expansion och kontemplation.

Med vĂ€rme och nĂ€rvaro blir du ledd igenom denna dag som Ă€ven innehĂ„ller den yogiska healingtekniken Sat Nam Rasayan, ett kraftfullt redskap för djup inre avslappning. Och sjĂ€lvklart fĂ„r du med dig en hĂ€rlig sommarmeditation att fortsĂ€tta med dĂ€r hemma – allt för att fördjupa och expandera din Stillhet.

 

DATUM: Lördag 19 juni kl. 10.00-17.00

PLATS: Karslkrona Kundaliniyoga Center

KOSTNAD: 1250 kr

ANMÄL DIG HÄR

Allt och mera

Mera