SAMTAL
med Viveka

Viveka erbjuder yoga som terapi, coachning och handledning. Med yogan som bas, sitt lyssnande och sin unika närvaro vägleder hon dig till ökad hälsa, såväl mentalt som fysiskt och själsligt. Varmt välkommen!

 

FAQ

Hur lång är en session?

En timme och trettio minuter. Vi samtalar ur ett yogiskt perspektiv kring de områden du behöver hjälp med och du har utrymme att ställa alla dina frågor.

Varför boka en session?

Behöver du vägledning i livet? Inspiration vidare på din väg? Har du det utmanande eller behöver du en kärleksfull knuff i baken? Oavsett vad du behöver hjälp med är du varmt välkommen att boka en session.

Vem kan boka en session?

Alla. Du som vill skapa en förändring i ditt liv med hjälp av yogans tänk och tekniker, din egen kapacitet och support utifrån. Du behöver ingen tidigare erfarenhet av yoga för att boka en session. Viveka tar även emot tonåringar och unga vuxna.

Hur går en session till?

En session utformas helt utifrån dina behov. Tillsammans identifierar vi de områden du behöver hjälp med och du får med dig övningar att göra hemma. Allt utifrån dina förutsättningar. Även Sat Nam Rasayan, den yogiska healingtekniken, ingår vid behov.

Hur arbetar Viveka?

Viveka handleder och coachar både vana yogautövare och absoluta nybörjare. Hon verkar som mentor för utbildade lärare och vägleder yrkesverksamma.  Erbjuder yoga som terapi för medmänniskor där stöd, hjälp och tekniker behövs när livets vindar blåser hårt. Med yogan som bas, sitt lyssnande och närvaro vägleder hon dig till ökad hälsa, såväl mentalt som fysiskt och själsligt.

Kan jag boka Sat Nam Rasayan också?

Absolut. Den yogsika healingtekniken ingår i din session vid behov.

Var ses vi?

Viveka tar emot klienter både online via zoom och IRL på Reimersholme i Stockholm. 

Kan vi prata på engelska?

Viveka erbjuder sessionerna på svenska, franska och engelska.

Vad kostar det?

1 450 sek / 145 €

Hur betalar jag?

Via Swisch 123 04 09 441 Yoga med Viveka eller på bankgiro 221-6729 Zamas People AB.

RÖSTER OM VIVEKA SOM TERAPEUT

Yvonne

Vivekas värme, kärlek, förmåga till healing, tålamod och guidning har hjälpt mig igenom den tuffaste perioden man kan tänka sig i livet. Utan henne och våra träffar hade jag varit sjuk, både fysiskt och psykiskt. Hon har hjälpt mig tillbaka till livet.

Läs hela recensionen

Marie

Jag önskar att alla människor får hitta sin Viveka för det gör livet så mycket lättare och roligare att leva. Får du en chans att samtala med Viveka så missa den inte. Så många kniviga livssituationer jag har klarat mig ur med hjälp av denna kvinna!

Läs hela recensionen

Martin

Vivekas nyfikenhet, inställning till hälsa, livserfarenhet och klokskaper har utan tvekan förändrat, och fortsätter förändra, mitt liv. Det är jag tacksam för. Resan är inte alltid skön, men hennes stöd leder mig på rätt väg. 

Läs hela recensionen

Gunilla

Viveka är värme och fullständig närvaro. Sessionerna med Viveka har fått mig att hålla ihop. Att stå mer stadigt genom att känslor och tankar landar i ett lugn. Jag kan då hantera dem mer kreativt. Jag har även fått hjälp av övningar som jag har fått med mig hem.

Larysa

Vivekas unika förmåga att känna och förstå andra, smitta med sin enorma vänlighet och medmänsklighet - och ha svar på alla frågor är helt fantastiskt! Dessa sessioner är absolut de bästa och mest värdefulla jag någonsin haft. Kan varmt rekommenderas!

Läs hela recensionen

Lotta

Genom Viveka och yogan har jag fått verktyg att ”hålla mig i” när det blåser, utan dessa hade jag garanterat gått in i väggen för flera år sedan. Jag har rekommenderat många att träffa Viveka. Det är den bästa gåvan du kan ge dig själv. Det kommer att förändra ditt liv till det bättre.

Läs hela recensionen

Lena

Viveka kännetecknas av fullkomlig acceptans, öppenhet och djup holistiskt perspektiv.Sessionerna har stöttat mig till acceptans, ökad självkärlek och självinsikt. Och hopp. Om du funderar på att boka ett samtal, gör det!

Läs hela recensionen

Susanne

Viveka ÄR Kundaliniyoga. En källa till outsinlig kunskap - och klokskap. Hon är grundad och stabil. Rak, tydlig och lyhörd. En professionell utövare.  Att Viveka dessutom är en frankofilisk och kreativ Livs-estet och härlig person, gör ju det - om möjligt - ännu bättre!

Läs hela recensionen

Thanks for scrolling