PRACTICE

Klasser i Stockholm start 16 mars - Human Kindness!

Human Kindness

Vår värld behöver mer Kindness.

Mer medvetenhet, mod och medkänsla.

Vi lever i en omtumlande tid då vi alla behöver ombesörja vårt mående på alla plan, såväl fysiskt som emotionellt, mentalt och själsligt. Tillsammans skapar vi en vänligare, snällare och fridfullare värld, både inom oss och runtomkring oss.

Vårens onsdagskurs bjuder dig på en resa in till en skönare, vitalare och snällare plats inom dig själv.

Under dessa vårkvällar bjuds du på ett varierat utbud av kraftfulla kundaliniyogapass och meditationer som stärker din förmåga att vara ännu mera du, att släppa taget om det som ligger i vägen för att du ska få känna dig stabil, närvarande och kärleksfull. Vi bearbetar vår förmåga till att vara medvetna, modiga och medkännande.

Med hjälp av yogans tekniker, tänk och redskap utforskar vi:

 

Medvetenheten

Hur kan du göra för att leva mer vaket? Mer närvarande? Mer i samklang med det som är din sanna natur? Mer i linje med dina behov och inte dina begär? Kom och lär dig hur du kan få vara både sensitiv och lyhörd utan att känna dig invaderad eller dränerad.

Modet

Hur kan du vara stabil och stark, även när det är utmanande runtomkring dig? Hur kan du identifiera din egen inre kraft, lita på och stå stadigt i den? Hur kan du göra för att vara både rakare och tydligare i din kommunikation?

Medkänslan

Träna på att omfamna dina egna och omvärldens skuggsidor och svagheter. Gå djupare in i förståelsen av dina projiceringar och se på hur du kan släppa dem. Odla din acceptans och kärleksfullhet.

Varje klass avrundas med läkande djupavslappning där du ges ett varmt omhändertaget utrymme att sjunka djupt in i dig själv, allt för att integrera effekterna av yogan och meditationen.

Kursens exakta innehåll utformas alltid i samklang med den aktuella gruppens behov under terminens gång.

 

Du är välkommen precis som du är, nybörjare eller supervan kundaliniyogi – och alla nivåer däremellan.

Du gör som alltid yogan utifrån dina förutsättningar. .

Innerligt välkommen till en vårtermin – tillsammans! ♥

Viveka

START 16 MARS 2022

TID: Onsdagar kl 19:00-20:30

KOSTNAD: 2.100 kr för 10 tillfällen

PLATS: Stockholm Kundaliniyoga Center, Reimersholmsgatan 79

ANMÄLAN HÄR

Allt och mera

Mera