PRACTICE

Mod & Medkänsla 21 april Online

Intelligence of Kindness

Workshop + 40 dagars meditation 

Den uppskattade workshopserien fortsätter!
Viveka leder ny meditation och vägleder dig mot ett kärleksfullare liv.
 

Mod & Medkänsla
torsdag 21 april kl.18.00-20.30

Världen behöver Kindness. Vi behöver alla Kindness.

Att leva livet med Snällheten på plats är eftersträvansvärt men definitivt svårt ibland. Vi får lära oss att vara snälla mot varandra men när trycket är på blir vi lätt villkorliga i vår omtanke. Våra egna behov hamnar först och vi glömmer bort vår nästa. Eller så är det oss själva och omtanken om de egna behoven vi sätter åt sidan. Kanske trycker vi undan det vi känner och behöver. Ibland brister vi helt enkelt i snällheten med oss själva. 

Så hur ser din relation till din Snällhet ut? 

För att leva ett kärleksfullt liv behöver vi ge plats åt Snällhetens tre pelare: Medvetenheten, Modet och Medkänslan. 

I dessa två workshops får du lära dig massor om just din relation till din egen inre snällhet och därför också om dig själv. Vi ser på hur medvetenheten, modet och medkänslan samspelar, behöver och boostar varandra. Allt för att generera ännu mera Kindness!

Workshop och 40 dagar tillsammans!

Viveka leder dig med varma och vana händer in i upplevelsen av yogan, meditationen och självreflektionen. Vi fortsätter sedan vår 40 dagars meditation på 11 minuter tillsammans. Du blir stöttad och inspirerad under hela perioden. 

Kom som du är, riktigt van eller helt ovan. Du är välkommen precis som du är – vännerna, kollegan och grannen också!

Detta får du:

 • Redskap att använda i din vardag. Tips, tänk och övningar. Yogan är plattformen.

 • Den inspelade workshopen att uppleva igen – eller att ta del av senare om du inte kan vara med under livesändningen.

 • Vår livesända meditation var 5:e dag under 40 dagar.

 • Totalt 8 sparade livesända meditationer att gå tillbaka till och använda när du vill.

 • Möjlighet att ställa frågor till Viveka under våra meditationstillfällen som sker via Zoom.

 • Samvaro och support från dina medresenärer under våra meditationstillfällen.

 • Medlemskap i vår slutna FB-grupp.

 • Möjlighet att kontinuerligt ställa frågor till Viveka i FB-gruppen.

 • Samvaro och support från medresenärer i FB-gruppen.

 • En PDF med yogapasset och meditationen vi gör tillsammans.

 • Ett stöd till att integrera yoga och meditation i din vardag.

Modet & Medkänslan
Online via Zoom 21 april

Sometimes you need to be cruel to be kind. Snällhet kräver mod. Att vara Snäll är inget mesigt eller undflyende. Det är rakt, starkt och på samma gång kärleksfullt – ibland det allra svåraste. Hur ser din relation till den tuffa kärleken ut? Till den delen av dig som vet vad som behöver sägas eller göras, även när det är utmanande? Som står upp för det som är sant i dig? Modet och medkänslan samverkar för att hjälpa oss att vara snälla mot både oss själva och vår omgivning. Detta och massa mer utforskar vi under denna kväll.

Min intention under Vivekas workshops var att öppna hjärtat igen, våga känna och sitta kvar i allt. Det gick så fint med Viveka som förmedlar trygghet, visdom och lugn. Sen är hon både snäll och tuff! Det gör att jag håller ut trots allt det där jobbiga som vill ta plats och transformeras. Så tack för ljuset i mörkret! 
Marie, deltagare i tidigare workshop 2020

Att få kliva in i Vivekas sfär som med sin mjukhet och värme, varsamt och kärleksfullt leder dig genom meditation och kroppens hela universum med sin yogiska poesi, lämnar kvar en stillhet och värme länge länge. Meditationsstunder som lyfter dig och låter dig expandera mot oändlighet och bliss.  Meditationsstunder som också försiktigt och innerligt öppnar och stärker ditt hjärta. Låter dig från djupet av ditt inre uppleva harmoni i relation med dina medmänniskor på ett öppet, levande och modigt sätt. Jag rekommenderar kursen varmt och den måste upplevas för att förstå vilken enorm kraft som  innefattar ”The Intelligence of Kindness” och de viktiga yogiska verktygen den ger för att du ska kunna gå i harmoni med ett öppet och starkt hjärta i vardag, i livet. 
Mona, deltagare i tidigare workshop 2020

Allt och mera

Mera