PRACTICE

Online-kurs onsdagar
- Love your mind!

Blue sky and bird

Conquer Your Mind ♥ Love Your Mind

Följ med på denna onsdagskurs och låt ditt sinne få nå nya oanade höjder!

Genom kraftfulla och målinriktade meditationer och stärkande yoga får du balansera och förfina ditt sinne. Släppa taget om stress och låta ny och flödande energi släppas fram.

Ditt sinne bär potentialen att kunna vara din bästa vän, få serva dig och hjälpa dig att på allra bästa sätt ta dig fram på livets väg. Tyvärr ser det sällan ut just så – vi trasslar alla in oss i våra tankar och emotioner. Vi identifierar oss med våra inre dramer och skapar på så sätt ännu mer drama på utsidan. Samtidigt överöses vi dagligen med tonvis av intryck och information som vi behöver sortera på insidan. Allt detta skapar avtryck inom oss och definierar vårt sinnes tillstånd. Hur vi har det på insidan helt enkelt.

Vi behöver tekniker för att må gott. När du är i balans avspeglas det i hur du hanterar dina relationer och ditt liv. Sinnets balans påverkar din hälsa på alla plan. Ett skönt sinne skapar förutsättningar för ett skönt liv.

Under dessa online-klasser får du ta del av effektiva och spännande meditationer, skön yoga plus djupverkande avslappning.

Du får även:

  • Utforska och lära dig mer om hur ditt sinne ur ett yogiskt perspektiv är uppbyggt.
  • Lära dig om sinnets 9 olika aspekter och låta kunskapen om dessa öppna upp för en ännu djupare förståelse för dig själv och ditt sinne.
  • Tillgång till och kunskap om kraftfulla meditationer som på olika sätt fyller på med energi och låter obalanser få släppa taget.
  • Klar vägledning så du kan fortsätta meditera och yoga hemma mellan våra kurstillfällen om du så önskar.
  • Inbjudan till plattformen Sutra där du kan ställa frågor och kontakta de andra deltagarna.
  • Tillgång till alla inspelade klasser.

Du kommer och är med precis som du är – nybörjare eller supervan kundaliniyogi – och alla nivåer däremellan. Du deltar helt utifrån dina förutsättningar.

Innerligt välkommen till våra online-tillfällen och ett skönt sinne!

Viveka

START ONSDAG 1 SEPTEMBER 2021

TID: Onsdagar kl 17.30-18.30

KOSTNAD: 1 500 kr för 10 tillfällen

PLATS: Online via zoom

ANMÄLAN HÄR

Allt och mera

Mera